Trape de fum

Expertii companiei Ignifugare.eu recomanda instalarea unor trape de fum in toate acele spatii sau constructii in care riscul izbucnirii unui incendiu este unul mai mare, precum si in acele spatii in care se doreste aerisirea constanta si iluminarea naturala. Acestia sunt cei mai in masura pentru a va oferi solutii exceptionale care sa va aduca satisfactie deplina. Contactandu-ne va veti convinge!

Ce sunt aceste trape de fum?

Putem defini aceste trape de fum ca fiind echipamentele care contribuie la protectia oamenilor, bunurilor si/ sau a cladirilor in cazul in care are loc un incendiu, avand in vedere faptul ca ele intervin intr-un mod eficient si facil in stingerea lor. Instalatiile respective combat fumul, faciliteaza desfasurarea actiunii de stingere a focului, asigura protectia structurii cladirilor amenintate si a echipamentelor din interiorul acestora, limiteaza pagubele ce pot aparea din cauza gazelor fierbinti, emisii din urma arderii, fum etc. Actionarea acetora se face automat, functia de baza a lor fiind aceea de a evacua in exterior fumul, gazele si caldura din incintele in care sunt montate: depozite, hale de productie, s.a.

Mai multe despre utilitatea acestor trape de fum

Achizitionand si instaland trape de fum in spatiile in care acestea sunt necesare, veti putea minimiza considerabil pagubele si numarul de victime. Este cunoscut faptul ca motivul decesului celor mai multe dintre persoane care sunt prinse intr-un astfel de eveniment neplacut este intoxicarea acestora cu monoxid de carbon si cu alte produse de combustie. Principalul aspect care trebuie sa fie luat in considerare in momentul adoptarii unor masuri de preventie este reprezentat de fumul provocat de flacarile propriu-zise, iar acesta poate fi eliminat eficient cu ajutorul acestor instalatii.

Comanda trape de fum de la Ignifugare.eu!

Securitatea cladirilor in fata incendiilor este vitala, ea putand fi garantata de catre gama de echipamente pe care societatea noastra o pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate, la un raport optim calitate-pret. Trapele de fum reprezinta o solutie reala pentru impiedicarea acumularii fumului care se genereaza in timpul incendiului. Impreuna cu un sistem de avertizare fiabil, aceste trape de fum se vor deschide imediat la detectarea semnalului de alarma, fumul si celelalte substante toxice fiind evacuate astfel incat sa fie create conditiile optime pentru ca persoanele prezente sa poata evacua de urgenta spatiile in cauza.

De ce sa achizitionati trape de fum?

Motivele pentru care merita sa faceti o astfel de investitie sunt numeroase, cu atat mai mult cu cat preturile de achizitie pentru aceste trape de fum sunt avantajoase. Dintre acestea amintim: veti avea posibilitatea de a reduce clasa de rezistenta la foc a cladirilor, de a prelungi caile de evacuare, de a extinde zonele de incendiu admise, de a utiliza trapele de fum in scopul iluminarii si ventilarii spatiilor etc.

Echipa ignifugare.eu garanteaza ca executia trapelor de fum este in conformitate cu normativele europene, fiind livrate impreuna cu toate documentele aferente.

Pentru orice alte detalii pe care doriti sa le obtineti de la echipa noastra de specialisti, va rugam sa ne contactati. In acelasi timp, va invitam sa accesati si pagina noastra de internet- ignifugare.eu, de unde puteti obtine, de asemenea, informatii pretioase. Va asteptam!