usi antifoc

August 25th, 2018 Posted by Uncategorized No Comment yet

Sporește siguranța la incendii, folosind uși ignifuge!

Având în vedere că paza bună trece primejdia rea, trebuie să fim pregătiți întotdeauna pentru prevenirea a ceea ce este cel mai rău, oricât de dificil ar fi să ne imaginăm că am putea fi noi cei care suntem puși în situația respectivă.
În ceea ce privește instituțiile, spațiile de birouri, localurile, parcările etc. legislația este foarte clară și nu ar trebui să existe altă alternativă în afară de aplicarea ei.
Pentru maxima noastră siguranță trebuie căutați specialiști în acest domeniu. Ignifugare.eu este acel profesionist în domeniul PSI care, cu experiența dobândită în mulți ani de activitate, poate furniza o gamă completă de servicii de prevenire a incendiilor și poate garanta durabilitatea acestora. Ignifugarea, procedeul de îmbunătățire a comportării la foc a numeroase materiale combustibile, este un procedeu de maximă importanță . Pentru obținerea celor mai bune rezultate se folosesc soluții performante și tehnologii de ultimă generație.
Printre produsele furnizate se numără și acelea de uși și pereți antifoc. Prețurile competitive și varietatea produselor fac oferta Ignifugare.eu extrem de atractivă.

De ce să alegi o ușă antifoc în locul unei uși normale?

usi antifoc

În primul rând pentru siguranța pe care o oferă în cazul izbucnirii unui incendiu, securizând mult mai bine spațiile și amânând propagarea acestuia în încăperile pe care le deservește.
Printre alte avantaje pe care le putem invoca se numără:
• O bună protecție împotriva coroziunii
• Finisaje estetice diversificate
• Selecția atentă a materialelor și a metodelor de producție
• Posibilitatea de a alege dintr-o paletă diversificată de culori
• Garantarea conformității produselor cu standardele tehnice acceptate
• Asigurarea eficienței pe o durata mare de timp
• Livrarea produselor cu documentația necesară montării și întreținerii.

Care sunt avantajele instalării de uși ignifuge ?

• Montajul se poate realiza extrem de repede și de ușor
• Aceste uși antifoc sunt realizate având diverse caracteristici, astfel încât să îndeplinească în totalitate specificațiile necesare pentru maximum de siguranța și eficiență
• Se pot face la comandă, într-o gamă diversificată de mărimi, culori și modele.

Ignifugare.eu dispune de experiența și know-how-ul necesare pentru a satisface nevoile și exigențele oricărui client, venind cu soluții personalizate, eficiente și rentabile.
Pentru a consulta un specialist PSI, contactați cu încredere Ignifugare.eu.

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>