Materiale PSI

Materiale PSI

Materialele PSI sunt indispensabile pentru prevenirea și stingerea incendiilor din orice construcție. Datorită acestora, riscurile declanșării unui incendiu devin minime, iar în cazul unui astfel de eveniment nefericit, pagubele vor fi reduse, prin intervenția operativă care va facilita stingerea focului și salvarea persoanelor și bunurilor care se află în acel moment în clădire.

Activitatea de prevenire și stingere a incendiilor este responsabilitatea oricărei societăți, care trebuie să se asigure constant că oferă personalului său din subordine, siguranța necesară pentru ca activitățile lor să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Rolul materialelor PSI

Prevenirea și stingerea incendiilor se pot face doar cu ajutorul materialelor PSI, care asigură protecția construcțiilor împotriva focului, fumului și a substanțelor toxice.

O intervenție rapidă și eficientă în cazul izbucnirii unui incendiu, nu se poate face în lipsa materialelor PSI. Acestea asigură desfășurarea unei acțiuni profesioniste de prevenire și stingere a focului din orice construcție.

În situația în care se declanșează un incendiu, existența și calitatea materialele PSI vor face diferența dintre o intervenție reușită și una eșuată, fiind esențiale pentru o astfel de situație care se află între viață și moarte.

Fii asigurat împotriva incendiilor

Contactează o echipă cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul ignifugărilor și dormi liniștit în fiecare seară.

Tipuri de materiale PSI

Compania noastră oferă întreaga gamă de materiale PSI și piese de schimb pentru acestea. Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați.

Hidranții portabili:
- se folosesc la racordarea hidrantului subteran, pentru alimentarea cu apă a autospecialelor sau utilajelor de stins incendii;
Hidranții subterani:
- fac parte din categoria utilajelor de stins incendii și se folosesc pentru alimentarea cu apă la stingerea incendiilor sau pentru alte necesități. Aceștia sunt conțin un racord cu gheare, pe care se racordează hidrantul portativ.
- sunt prevăzuți cu un orificiu de golire comandat de un ventil. Corpul hidrantului este vopsit cu vopsea rezistentă la acțiunea apei și la coroziune. Acești hidranți nu prezintă pericol de poluare pentru mediului înconjurător, nici în perioada de exploatare, și nici în cazul în care se fac intervenții pentru reparații;
Sorb sau distribuitor PSI:
- se poate clasifica astfel: distribuitor B-CC, ejector ape mici și sorb tip A;
Unelte PSI:
- cange PSI cu coadă de 2 m, cazma PSI cu coadă, găleată PSI, lopată PSI cu coadă, rangă PSI și topor – târnăcop PSI cu coadă;
Pichete PSI:
- sunt folosite pentru dotarea unităților și punctelor de lucru cu mijloace de primă intervenție necesare stingerii începuturilor de incendii. Componenta interioară diferă în funcție de obiectivul ce trebuie protejat împotriva focului;
- componentele pichetelor PSI: unelte PSI (căngi, răngi, lopeți, topoare târnăcop și găleți), stingătoare portative sau carosabile (cu pulbere, CO2, spumă chimică sau aeromecanică), racorduri, țevi refulare, cheie racord ABC, BC, cheie hidrant, furtun refulare tip A, B,C și hidranți portativi;
Cutie hidrant:
- tip interior cu geam, cheder, încuietoare sau vopsire în câmp electrostatic;
Furtune PSI:
- se folosesc pentru racordarea la hidranți interiori și exteriori, motopompe PSI și mașini de pompieri;
Racorduri PSI:
- se folosesc pentru țevile de refulare, robineți hidranți, precum și la hidranții portativi;
Reducțiile PSI:
- se folosesc pentru cuplarea a două racorduri de mărimi diferite, la intervențiile pentru incendii;
Țevi de refulare PSI:
- acestea asigură refularea jetului de apă și dirijarea lui asupra focarului de incendiu. Prin acționarea robinetului încorporat, jetul poate fi oprit, iar prin dispozitivul montat în vârful țevii se asigură o perdea de apă pulverizată pentru protecția utilizatorului. Țevile de refulare cuprind o mare diversitate de materiale componente, forme, dimensiuni, modalități de refulare a apei;
- cuprind o mare diversitate de materiale componente, forme, dimensiuni, modalități de refulare a apei.
Ignifugare.eu are toate certificarile necesare pentru a vă oferi servicii și produse de calitate pentru prevenirea incendiilor. Acestea sunt disponibile pentru consultare pe pagină dedicată.

Pentru servicii de calitate contactați-ne

Echipa Ignifugare.eu vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre. Dumneavoastră trimite-ți mesajul și un specialist al echipei noastre vă va răspunde în cel mult o oră. Dorim să ne îmbunătățim în permanență calitatea serviciilor oferite și dacă cumva sunteți nemulțumit de serviciile oferite de una din echipele ignifugare.eu vă rugăm să ne contactați.