Servicii coșerit

Servicii coșerit

Coșurile, hotele sau burlanele defecte sau necurățate, pot reprezenta cauze ale izbucnirii incendiilor. Verificarea și curățare coșurilor de fum, a hotelor, ventilatoarelor și a tubulaturilor, fac parte din serviciile pe care le oferim.

Curățarea coșurilor de fum trebuie efectuată cel puțin o dată pe an, pentru ca acestea să funcționeze cât mai bine, să aibă un consum eficient și pentru a fi cât mai sigure atunci când sunt folosite, evitând declanșarea unui eveniment nefericit. Revizia regulată și intervenția periodică a coșurilor de fum sunt absolut obligatorii, indiferent de tipul de centrală, sobă, șemineu, hotă sau exhaustor.

De ce să apelezi la servicii coșerit autorizate?

  • Respectăm toate procedurile de curățare a coșurilor de fum și a focarelor și suntem la curent cu tot ce apare nou în domeniul coșeritului și a coșurilor de fum.
  • Dispunem de echipamente profesionale, camere de inspecție video, dar și de alte accesorii.
  • Eliberăm rapoarte constatatorii și adeverințe de coșerit.
  • Coșarii noștrii au fost instruiți, au dat examene, au practicat coșeritul, iar în urma îndeplinirii condițiilor impuse, au primit autorizația.
  • Coșarii noștrii știu să aleagă poziția cea mai bună pentru montarea unui coș de fum, să dimensioneze un coș de fum, cunosc regimul înalțimilor dat de standardele în vigoare și știu să monteze coșuri de fum și șeminee.
  • Cunosc principiul de funcționare a unui coș de fum, șemineu, sobă, centrală termică, sobă și a altor focare.
  • Un coșar autorizat cunoaște legislația privind montarea și întreținerea coșurilor de fum.

Fii asigurat împotriva incendiilor

Contactează o echipă cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul ignifugărilor și dormi liniștit în fiecare seară.

Guvernul României Hotărâre nr. 537/2007 din 06/06/2007 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 395 din 12/06/2007 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele de prevenire și stingere a incendiilor.

Conform acestei HG, neexecutarea verificării, reparării si curățării periodice, cel puțin o dată pe an, a coșurilor pentru evacuarea fumului, precum și nerealizarea elementelor de izolare termică a acestora se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 lei și 1.000 lei.

Curățare coșuri fum

Coșul de fum este o parte componentă a ansamblului de încălzire a unei clădiri. Scopul acestei părți este de a elimina gazele rezultate din ardere, în condiții de siguranță. Ignifugare.eu vă pune la dispoziție două tipuri de coșerit:

Curățarea mecanică - Efectuarea acestui tip de coșerit este obligatoriu prin lege și este necesar o dată la șase luni, ținând cont de modalitatea de încălzire și de combustibilul folosit. Scopul acestui procedeu este de a verifica dacă au apărut probleme structurale ale hornului și de a îndepărta depunerile.

Curățarea catalitică - Tip de coșerit care se desfășoară prin curățarea hornului și a reducerii depunerii, cu ajutorul produselor chimice.

Ignifugare.eu este o companie cu o experiență de peste de 20 de ani în efectuarea serviciilor de coșerit, care implică curățarea de coșuri de fum, hote de restaurant, exhaustoare, etc.

Ignifugare.eu are toate certificarile necesare pentru a vă oferi servicii și produse de calitate pentru prevenirea incendiilor. Acestea sunt disponibile pentru consultare pe pagină dedicată.

Pentru servicii de calitate contactați-ne

Echipa Ignifugare.eu vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre. Dumneavoastră trimite-ți mesajul și un specialist al echipei noastre vă va răspunde în cel mult o oră. Dorim să ne îmbunătățim în permanență calitatea serviciilor oferite și dacă cumva sunteți nemulțumit de serviciile oferite de una din echipele ignifugare.eu vă rugăm să ne contactați.