Trape de fum

Trape de fum

Instalarea unor trape de fum este necesară în cazul în care spațiile sau construcțiile prezintă un risc mai mare de izbucnire a unui incendiu, sau cele care vor fi aerisite des și iluminate natural. Experții companiei Ignifugare.eu sunt pregătiți să ofere soluții extraordinare care să îndeplinească nevoile clienților pentru spațiile lor.

Ce sunt trapele de fum?

Trapele de fum sunt echipamente capabile să faciliteze intervenția în cazul izbucnirii unui incendiu, contribuind la stingerea lui, rezultând protecția oamenilor, a bunurilor și/sau a clădirilor.

Rolul acestor echipamente este de a înlătura fumul și de a asigura o desfășurare rapidă a acțiunii de stingere a focului. Datorită trapelor de fum, structura clădirilor care sunt în pericol de incendiu, dar și obiectele aflate în interiorul lor, vor fi protejate. De asemenea, pagubele ce se pot produce din cauza gazelor fierbinți emise de arderea focului și de fum, nu vor fi însemnate în clădirile dotate cu trape de fum.

Trape de fum - utilitate

Instalarea trapelor de fum în spațiile care au nevoie de aceste echipamente, va reduce foarte mult pagubele și numărul victimelor în cazul izbucnirii unui incendiu. Intoxicarea cu monoxid de carbon sau cu alte substanțe de combustie, reprezintă o cauză de deces des întâlnită la persoanele care sunt prinse într-un astfel de eveniment nefericit.

Atunci când se decid măsurile care trebuiesc luate împotriva incendiilor, cel mai important aspect este fumul care rezultă din flăcările propriu-zise, iar acesta poate fi eliminat eficient cu ajutorul acestor echipamente.

Fii asigurat împotriva incendiilor

Contactează o echipă cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul ignifugărilor și dormi liniștit în fiecare seară.

De ce să achiziționați trape de fum?

Achiziționarea trapelor de fum pentru clădirile care pot fi în pericol de incediu, reprezintă o investiție bună, având în vedere avantajele pe care le oferă, mai ales că sunt disponibile la prețuri avantajoase. Câteva dintre aceste avantaje sunt: reducerea clasei de rezistență la foc a clădirilor, de a prelungi căile de evacuare, de a extinde zonele de incendiu admise, de a utiliza trapele de fum în scopul iluminării și ventilării spațiilor etc.

Compania Ignifugare.eu oferă trape de fum care au garanția că sunt în conformitate cu normativele europene, fiind livrate împreună cu toate documentele aferente.

Comandă trape de fum de la Ignifugare.eu!

Persoanele interesate să cumpere echipamente menite să asigure siguranța clădirilor în fața incendiilor, pot găsi la societatea noastră o gamă variată cu un raport calitate-preț foarte bun. Trapele de fum sunt foarte importante, deoarece nu vor permite acumularea fumului emanat de focul unui incendiu.

Instalarea unui sistem de avertizare fiabil și a unor trape de fum, va garanta eliminarea fumului și a celorlalte substanțe toxice, prin intermediul deschiderii trapelor, imediat după detectarea semnalului de alarmă. În acest fel, persoanele prezente vor putea fi evacuate de urgență din clădirile în care au izbucnit incendii.

Ignifugare.eu are toate certificarile necesare pentru a vă oferi servicii și produse de calitate pentru prevenirea incendiilor. Acestea sunt disponibile pentru consultare pe pagină dedicată.

Pentru servicii de calitate contactați-ne

Echipa Ignifugare.eu vă stă la dispoziție pentru programări și detaliile despre serviciile noastre. Dumneavoastră trimite-ți mesajul și un specialist al echipei noastre vă va răspunde în cel mult o oră. Dorim să ne îmbunătățim în permanență calitatea serviciilor oferite și dacă cumva sunteți nemulțumit de serviciile oferite de una din echipele ignifugare.eu vă rugăm să ne contactați.